<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Πεολειχίας υπεράσπιση

Τρίτη, Μαΐου 29, 2007
Οι πιο άτυχοι από εσάς θα είδατε πριν από κανα-δυό βδομάδες αυτή την είδηση στο in.gr με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Το στοματικό σεξ ίσως αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του φάρυγγα". Επειδή όλοι ξέρουμε ότι η παγκόσμια συνωμοσία για την ενοχοποίηση της πίπας είναι καταδικασμένη να αποτύχει, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν καθόλου.

Παρ' όλα αυτά η συγκεκριμένη ιστορία έχει βρει το δρόμο της προς το αφιλόξενο inbox μου πάνω από μια φορές και βρίσκομαι στο σημείο, που αισθάνομαι ότι μιλώντας για όλους, είναι χρέος μου να βάλω ένα τέλος σ' αυτή την παρωδία!

Σε μια κίνηση αυτοκτονίας το θηλυκό γένος πάει να καταστρέψει το μεγαλύτερο μπαλαντέρ του, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το λειτουργικότερο πασπαρτού στην ιστορία της ανθρωπότητας: Την πίπα. Δεν είμαι διατεθειμένος να το επιτρέψω αυτό, εντελώς αλτρουιστικά και από αγάπη για το "αδύναμο" φύλο. Και για να το ξεκαθαρίσουμε εξ'αρχής: Η πεολειχία είναι ένα αυθεντικά και ολοκληρωτικά καλό πράγμα. Αν ας πούμε όλα τα πράγματα ήταν σαν την πεολειχία τότε για παράδειγμα δεν θα υπήρχε το fuzzy logic.

Ας δούμε όμως ποιος έχει γράψει αυτή την ανακρίβεια. Το in.gr παραθέτει σπάνια link σχετικό με την είδηση που παρουσιάζει αλλά αυτή η φορά ήταν μία απο αυτές. Το original λοιπόν άρθρο, μπορεί να βρεθεί εδώ δημοσιευμένο στο The New England Journal of Medicine. Καταρχήν το αντικείμενο του άρθρου δεν είναι ο συσχετισμός του καρκίνου με αυτή τη μορφή τέχνης (την πίπα ντε), πράγμα το οποίο φαίνεται και από τον τίτλο του: "Case–Control Study of Human Papillomavirus and Oropharyngeal Cancer". Απ'ότι φαίνεται, η συνωμοσία βρίσκεται ακριβώς στο γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται ως πρωτεύον σκοπός αλλά ως δευτερεύον πόρισμα και καλά σαν ειλικρινές, ακαδημαϊκό συμπέρασμα!

Ας δούμε όμως ποιοι έχουν γράψει το άρθρο: 8 ερευνητές εκ των οποίων οι 4 είναι γυναίκες. Οι δύο πρώτοι ερευνητές στην δημοσίευση είναι γυναίκες και όσοι ξέρετε από ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις (αλλά και γενικότερα δημοσιεύσεις) γνωρίζετε ότι όσο πιο "μπροστά" είναι το όνομα ενός ερευνητή, τόσο περισσότερο δική του είναι αυτή η δουλειά.

Επικεφαλής της έρευνας η Gypsyamber D'Souza η οποία στην φωτογραφία χαμογελάει αυτάρεσκα ως μέλος της παγκόσμιας συνομωσίας για την ενοχοποίηση της πίπας. Η Souza είναι λοιπόν ο εγκέφαλος και από την φωτογραφία είναι εμφανής η έλλειψη της απαραίτητης προοδευτικότητας που είναι προϋπόθεση για το στοματικό σεξ. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η δημοσίευση είναι προϊόν ενοχών και μια προσπάθεια αιτιολόγησης μιας αφύσικης συμπεριφοράς.

Δεύτερη σε σειρά ερευνήτρια η Aimee R. Kreimer στης οποίας την φωτογραφία δεν φαίνεται η ίδια έλλειψη. Ως σωστός συμπλεγματικός αρσενικός όμως, οφείλω να ισχυριστώ πως από την φωτογραφία είναι εμφανή τα σημάδια ομοφυλοφυλίας της ερευνήτριας, που η έλλειψη πέους την οδηγεί να θέλει να ευνουχίσει τους λοιπούς αρσενικούς (δεν το λέω εγώ, ο Φρόυντ!).

Τρίτος ερευνητής και πρώτος άντρας, ο Raphael Viscidi για τον οποίο δεν χρειάζονται σχόλια. Από την ηλικία του, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος ότι πεολειχίες ήταν να απολαύσει, τις απόλαυσε, οπότε με αδιαφορία πλέον, προσυπόγραψε αυτό το επικίνδυνο πόρισμα.

Με τους υπόλοιπους δεν θα ασχοληθώ μιας και είναι ξεκάθαρη η κατάσταση από τους τρείς πρώτους (και άρα σημαντικότερους).

I rest my case.-

ΥΓ: Εναλλακτικός τίτλος αυτού του ποστ: "Πεολειχία: αυτό το αποτελεσματικό πασπαρτού"

Ετικέτες

Αμαλία

Κυριακή, Μαΐου 27, 2007
Ας πιάσουν τόπο τα "15' δημοσιότητας" όπως κυνικά το έθεσε η ίδια η Αμαλία. Δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω κείμενο άξιο του θέματος για αυτό απλώς θα παραπέμψω στο εξαιρετικό πόστ του Αστέρη

Ετικέτες , ,

Μην το κάνεις!

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2007
Κοιτώντας τα στατιστικά του blog, ανάμεσα στις φράσεις που αναζητήθηκαν στο google και "έδειξαν" στο blog μου (search engine queries) βρήκα αυτό:


Προς τον φίλο αναγνώστη που σκέφτεται να αφήσει το πανεπιστήμιο και πάνω στην απελπισία του ρώτησε το google:

ΟΧΙ! Δεν είναι σωστό! Μην το παρατήσεις!

Ουφ... Αισθάνομαι κάπως καλύτερα τώρα...

Ετικέτες ,

Freak Show


Μερικές φορές το να είσαι εκτός πλαισίου (context) βοηθάει την προοπτική σου... Σχετικά με τα βας-βας της Πάνια:

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς το όλο θέμα είναι διαφορετικό από ένα καλό παραδοσιακό freak show, όπου τερατομορφίες και άλλα "αξιοπερίεργα" προσφέρονται προς τέρψη των μικρών θεατών (με στόχο το οικονομικό όφελος βέβαια).

Με μια διαφορά βέβαια: η αντιστοιχία δεν αφορά τόσο στο αντικείμενο της παράστασης. Η -καθαρή- αντιστοιχία βρίσκεται στην ψυχολογία και το mentality του θεατή και του παρα(προα)γωγού.

Η μόνη "θετική" απόχρωση στο όλο θέμα έρχεται από την σάτιρα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας που μόνο από σπόντα όμως, προκύπτει.

Καλή διασκέδαση

Ετικέτες ,

Ενας ρεπουμπλικάνος για το Linux

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2007
Εντυπωσιακό άρθρο για το πως βλέπει το Linux ένας καρατζαφερίζον Αμερικάνος βλαμμένος.

Προειδοποίηση: Το άρθρο ξεκινάει ως εξής:
"Like most things that are worth owning, Computers are an American invention"

Από το άρθρο:

"This would be certainly true were in not for the Linux project’s seductive Marxist ideology and the effect that it has on ‘Blue-State’ liberals. Indeed, Linux is so pervasive amongst the blue states and many liberal universities that a leading computer expert Steve Balmer (from Microsoft) described Linux as cancer"

Ετικέτες ,



eXTReMe Tracker