<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

The IT crowd


Η πρώτη τηλεοπτική σειρά με κεντρικούς ήρωες computer geeks. Είναι Αγγλική σειρά από το Channel 4, και παρότι δεν έχω τηλεόραση βλέπω εδώ και καιρό να την διαφημίζουν με μεγάλες αφίσες στους δρόμους (είναι αρκετά συνηθισμένη τακτική στην Αγγλία να διαφημίζουν και σειρές εκτός από ταινίες με αφίσες). Σήμερα έχει και σχετικό post το Slashdot.

Η τηλεοπρική πρεμιέρα είναι αν δεν κάνω λάθος την Παρασκευή αλλά το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο online στο επίσημο site της σειράς. Παραγωγοί της σειράς είναι οι παραγωγοί του πολύ καλού The Office (της original αγγλικής version).

Από την πρώτη στιγμή που είδα την διαφήμιση ήθελα να την τσεκάρω (με torrents μιας και όπως είπαμε δεν έχω tv :-D ) αλλά το πρώτο επεισόδιο με ψιλο-απογοήτευσε (το "ψιλό-" επειδή είναι απλώς το πρώτο επεισόδιο). Όπως ήταν αναμενόμενο σατιρίζει το κλασικό στερεότυπο του computer geek έχοντας κάποιες geek αναφορές, χωρίς όμως να απευθύνεται σε IT κοινό μόνο. Το humour του όμως πέρα από κάποιες αρκετά αστείες στιγμές βγάζει ένα βεβιασμένο έως και ... χαζοχαρούμενο στοιχείο. Οι 3 βασικοί ήρωες είναι 2 geeks στο IT support τμήμα μιας εταιρίας (το οποίο φυσικά είναι στο υπόγειο ενός 34όροφου κτιρίου...) και η καινούρια υπεύθυνος του τμήματος που ... δεν έχει ιδέα από υπολογιστές.

Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου λοιπόν αλλά θα δω κανα 2 επεισόδια ακόμα μπας και...

Το πρώτο επεσόδιο μπορείτε να το δείτε εδώ

ΥΓ: Όσοι έχετε συνηθίσει σε αμερικάνικες sitcoms τύπου Joey κλπ μην μπείτε καν στον κόπο.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

6/2/06 18:33 Blogger kaltsovrako said...

Τι έγινε Hifi-Spinspan?
Το ρίξαμε στην τηλεόραση τώρα.

Για σπουδές βρε χαραμοφάη σε στείλαμε στην Ινγκλαντέρα. Αντε άνοιξε κανένα βιβλίο.


Ουφ, νεολαία.    



11/2/06 21:19 Anonymous Ανώνυμος said...

πιστεύω πως απο ενα σημείο και μετά οι ταινίες με θέματα τους techno-freaks ή τους χαρακτηριστικούς nerds τα computer & το hacking έχουν πάρει την κατιούσα.Δεν αξίζει η τεχνολογία να γίνεται b-movie    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker