<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Ελληνικό internet

Νομίζω ότι η κατάσταση του ελληνικού (ελληνόφωνου) internet περιγράφεται πάρα πολύ καλά από το εξής: αν κάνεις search για οτιδήποτε στο google με ελληνικούς χαρακτήρες, τα αποτελέσματα θα είναι γεμάτα με blog posts και κάποιες (λίγες) κανονικές ιστοσελίδες. Υπάρχει λοιπόν ζωή στο ελληνικό internet αλλά το περιεχόμενο είναι κυρίως user generated.
Εν ολίγοις η αγορά έχει μάλλον αργά αντανακλαστικά...

Ετικέτες , ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

14/3/07 21:59 Blogger javapapo said...

χο χο babis boy! Και που να την ζήσεις και απο κοντά φιλαράκι! Παρόλα αυτα δεν μας χαλάει..και ας ειναι user generated..ειναι και αυτό κάτι..δεν νομίζεις;    



16/3/07 08:45 Blogger Harry said...

Ίσα ίσα που προτιμώ πολλές φορές το user generated content. Απλώς λέω ότι στην ελλάδα δεν έχουμε και τίποτα άλλο...    



30/3/07 23:20 Anonymous Ανώνυμος said...

Η αγορά έχει αργά αντανακλαστικά στην Ελλάδα. Είναι γεγονός. Μερικές φορές ίσως να μην έχει καθόλου αντανακλαστικά, ελλείψει καθώς είναι αναίσθητη.

Όμως το user-generated content των ελληνόφωνων τόπων (πες τα blogs αν προτιμάς) είναι -- επίσης -- πολύ συχνά απογοητευτικό (εαν όχι πενιχρό). Σε άμεση αντιστοιχία της γενικότερης ποιότητος του πνευματικού έργου που προέρχεται από τη χώρα μας, δυστυχώς.    



30/3/07 23:31 Blogger Harry said...

Πολύ φοβάμαι ότι έχεις ένα δίκιο. Το user generated content όμως γενικότερα έχει τέτοια προβλήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Βλέπε ας πούμε την σύγκριση digg με slashdot. Γι αυτό και κατά την άποψη μου θέλει φιλτράρισμα.
Τώρα για το πνευματικό έργο που προέρχεται από την χώρα μας δεν ξέρω... Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ενθουσιάζομαι και κάποιες άλλες απελπίζομαι.    



31/3/07 00:55 Anonymous Ανώνυμος said...

Το user generated content όμως γενικότερα έχει τέτοια προβλήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Βλέπε ας πούμε την σύγκριση digg με slashdot. Γι αυτό και κατά την άποψη μου θέλει φιλτράρισμα.

Αναμφισβήτητα. Πριν από λίγο καιρό είχα γράψει στο cosmix.org σχετικά μια συζήτηση που έγινε προ μερικών εβδομάδων στο BBC με θέμα το τέλος του broadcast και τον ρόλο του οργανισμού σε έναν κόσμο γεμάτο user-generated content. Και ένας βασικός ρόλος του θα είναι ίσως αυτός: η επιλογή και η παρουσίαση του περιεχομένου που αξίζει.

Όπως και να έχει, όμως, πιστεύω πως -- ποσοστιακά -- το ελληνικό user-generated content είναι κατα πολύ χειρότερο του διεθνούς (δηλ. του Ευρωπαϊκού/των ΗΠΑ) και δε φαίνεται να βελτιώνεται. Και αυτό απλώς καθρεπτίζει το χαμηλό επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας αν μη τι άλλο.

Υ.Γ.: Στο προηγούμενο σχόλιο άφησα κατα λάθος ένα, εντελώς ξεκάρφωτο, 'ελλείψει'. Apologies :)    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker