<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Το καλοκαιράααακι... μετά τη σκοπιάαα...

Την Πέμπτη παραδίδω πτυχιακή. Γράφω τα τελευταία κομμάτια του report τώρα. Ο ήλιος σιγά σιγά αρχίζει να επισκέπτεται και τις βορειότερες χώρες και η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από τους 15. Μπορώ και ... ανοίγω το παράθυρο σιγά σιγά.

Ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός μετά από αρκετό καιρό, στην επιλογή του μουσικού background. Επέλεξα ένα σταθμό από την Ρόδο, για να θυμηθώ το προτελευταίο καλοκαίρι που πέρασα στην Ελλάδα, ως φαντάρος τότε. Η εικόνα είναι θωλή αλλά έντονη... Εξοδούχοι στην παραλία να χαζεύουμε το ηλιοβασίλεμα (και string στα πιο απίθανα σχήματα :-) )με τον διοικητή να σκάει μύτη λίγο πιο πέρα, με τρικολόρε μαγιό, γιαλικό arBani και να μας κουνάει το κεφάλι με το καλαμάκι στο στόμα... Μουσική υπόκρουση εκείνου του καλοκαιριού ήταν το "Θάλασσά μου σκοτεινή", αγαπημένο κομμάτι του dj στο beach bar στα καπάκια μετά από radiohead (!).

Δεν ξέρω αν φταίει που ο σταθμός είναι Ροδιακός ή που εγώ έχω πήξει μπροστά στην 17άρα[*] αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι ένα διάλλειμα... Ποιος θα μου λεγε ότι θα θυμόμουν το ... στρατιωτικό μου καλοκαίρι νοσταλγικά...


Άντε και στις 23 σας έρχομαι:)



[*] Την οθόνη ντε...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

25/4/06 19:30 Blogger javapapo said...

Φιλε ΜΟΝΟ η αγγλια σε κανει να σκέφτεσαι τον στρατο - καρατσεκαρισμένο! Ουστ ουστ μακρια απο εμάς...ουστ ...

Α ναι ..νομιζω οτι καταρχην χρειάζεσαι μια νέα οθόνη!..

Harry γερά η 23 είναι κοντά!

Να υποθέσω Birmigham International KLM? Lufthansa?

με το καλο αγαπητέ!    



25/4/06 19:36 Blogger Harry said...

Χαχαχαχαχα... Καλά εσύ τον έχεις και πιο πρόσφατο οπότε σου φαίνεται ακόμα πιο αδιανόητο...

Birmingham Inter. kai KLM είναι πολύ άνεση αλλά φίλε easyjet και Λονδίνο (και το ταξιδάκι για εκεί) είναι πολύ οικονομία, οπότε... μέχρι να αγοράσω το δικό μου jet (λίαν συντόμως δηλαδή), luton airport και ξερό ψωμί!    



25/4/06 20:19 Blogger javapapo said...

Καλα δεν σε κατηγορώ!

Προτιμουσα να πετάω με Stelios Airways παρα με τους ολλανδους που εχουν χαλάσει αρκετα! Ασε που ενα καλοκαίρι στους γερμανους πληρωσα κατι υπερβαρα! ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!

anyway dry ιστοριες απο το dry νησι!    



27/4/06 09:52 Anonymous Ανώνυμος said...

Η Ρόδος σε χαιρετά πολύπαθε Χάρη! Ο μολις αφιχθείς χιλιοξενυχτισμένος και αλκοολιασμένος φίλος σου...

ΥΓ
Πεμπτη ε; Σημερα δηλαδή! Άντε καλή επιτυχια φίλε. Περιμένουμε τα ουίσκια όταν επισημοοπιηθεί το Α    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker