<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Freak Show


Μερικές φορές το να είσαι εκτός πλαισίου (context) βοηθάει την προοπτική σου... Σχετικά με τα βας-βας της Πάνια:

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς το όλο θέμα είναι διαφορετικό από ένα καλό παραδοσιακό freak show, όπου τερατομορφίες και άλλα "αξιοπερίεργα" προσφέρονται προς τέρψη των μικρών θεατών (με στόχο το οικονομικό όφελος βέβαια).

Με μια διαφορά βέβαια: η αντιστοιχία δεν αφορά τόσο στο αντικείμενο της παράστασης. Η -καθαρή- αντιστοιχία βρίσκεται στην ψυχολογία και το mentality του θεατή και του παρα(προα)γωγού.

Η μόνη "θετική" απόχρωση στο όλο θέμα έρχεται από την σάτιρα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας που μόνο από σπόντα όμως, προκύπτει.

Καλή διασκέδαση

Ετικέτες ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

26/5/07 00:39 Blogger φακίρης said...

κι εγώ δε μπορώ να καταλήξω πως μου φαίνεται η προκατασκευασμένη παρακμή. η οπτική που δεν είχα πολυσκεφτεί είναι όμως ότι δεν πρόκειται για προκατ, αλλά για αυτουσια παρακμή. όχι όπως το freak show όμως που παραθέτεις. τέσπα, το παρακάτω άρθρο από την enet τα λέει μάλλον καλύτερα. ρίξε μια ματιά.    



27/5/07 13:15 Blogger Harry said...

Έχει ένα καλό πόιντ το άρθρο της ελευθεροτυπίας. Αλλά παρότι "Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι αυτοί οι μοναχικοί και εγκαταλελειμμένοι δεν περνάνε καλά στο πλατό της Πάνια"
όπως λέει και η αρθρογράφος, ακούγεται και λίγο δικαιολογία που επειδή κατά βάθος έχω τύψεις, εφευρίσκω για να αισθανθώ καλύτερα.
Και παρότι κάνει κάποιες καλές παρατηρήσεις το κείμενο, η ουσία παραμένει ότι δεν αντιπροσωπεύει τον μέσο τηλεθεατή. Ή έτσι φοβάμαι...    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker