<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Αν δεν στείλεις αυτό το post σε άλλα 500 άτομα θα σου καεί το βίντεο

Αν ξαναλάβω mail σαν αυτό που ακολουθεί θα κάνω subscribe το email του αποστολέα σε ότι πορνοsite κυκλοφορεί... Αφού πρώτα του στείλω για απάντηση το "Σαβούρη" (βλέπε παρακάτω)

Άγιε Νεκτάριε πιστεύω σε σένα. Παρακαλούμε στείλε μας υγεία, χαρά και ευτυχία στην οικογένειά μας. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι γιατρός και γιατρεύει τις αρρώστιες. Αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 3/10/1995 και πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Άγιος Νεκτάριος θα σε ανταμείψει σε 45 ημέρες. Πολλοί που το έγραψαν ανταμείφθηκαν. Άγιε Νεκτάριε πιστεύω σε σένα. Υγεία, χαρά και ευτυχία δώσε μου. Αυτό το χαρτί έχει σταλεί σε σένα για καλή τύχη. Το γνήσιο αντίγραφο είναι στην Αγγλία. ΄Εχει δώσει το γύρο του κόσμου 9 φορές. Τώρα η τύχη έχει σταλεί σε εσένα. Θα πάρεις καλή τύχη μέσα σε 4 μέρες που θα λάβεις το γράμμα. Πρέπει να το στείλεις σε άλλους. Δεν είναι αστείο. Στείλε αντίγραφο σε ανθρώπους που νομίζεις ότι χρειάζονται τύχη. Μη στείλεις χρήματα διότι η μοίρα δεν έχει τιμή. Μην κρατήσεις αυτό το γράμμα. Παρακαλώ στείλε 20 αντίγραφα του γράμματος και δες τι θα γίνει σε 4 μέρες. Η αλυσίδα παιχνίδι ήρθε από τη Βενεζουέλα και γράφτηκε από κάποιο ιεραπόστολο από τη Ν. Αμερική.
Κάποιος πήρε την επιστολή το 1993 και είπε στη γραμματέα του να του κάνει 20 αντίγραφα και να τα ταχυδρομήσει. Λίγες μέρες αργότερα κέρδισε το λαχείο 2.000.000 δολάρια. Κάποιος άλλος πήρε την επιστολή και την ξέχασε. Την είχε στα χέρια του πάνω από 96 ώρες. ΄Εχασε τη δουλειά του. Αργότερα βρήκε την επιστολή και την ταχυδρόμησε σε 20 αντίγραφα. Λίγες μέρες μετά βρήκε μια πολύ καλύτερη δουλειά. Κάποιος πήρε την επιστολή και δεν πίστευε. Την πέταξε. 9 μέρες μετά πέθανε. Παρακαλώ μην το αγνοήσεις. Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε Ι!!!

Και η απάντηση (Ο Σαβούρης):

Αν λάβεις ένα εμαιλ με τίτλο "ο Σαβούρης" σβήστο αμέσως και μην το ανοίξεις... Ο "Σαβούρης" όχι μόνο θα σβήσει ότι βρει στο σκληρό δίσκο, αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 5 μέτρων απο τον υπολογιστή.

Ο ιος απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες. Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών. Αλλάζει τις ρυθμίσεις του βιντεο και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες για να γρατζουνίσει όποιο σι ντι πας να παίξεις.

Ρυθμίζει αυτόματα το τηλέφωνο να καλεί σε 090. Θα σου τραβάει το καζανάκι ενω κάνεις ντους! Θα σου πιεί όλες τις μπίρες!

Θα αφήσει βρώμικα εσώρουχα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο.

Θα αλλάξει το σαμπουάν με λάδι και τον αφρό με ξύδι.

Θα σε βάλει να τρέχεις μενα ψαλίδι και να πετάς πράγματα, με τέτοιο τρόπο που μόνο αστείος μπορεί να είναι, μέχρι να βγάλεις το μάτι κάποιου.

Αν ο "Σαβούρης" ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/ME/XP θα αφήσει το κάθισμα της τουαλέτας ανοιχτό και το σεουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα.. Θα σου χαλάσει το φενγκ σουι και ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες. Προειδοποίησε όσους περισσότερους μπορείς!
Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5.451 άτομα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα, θα κλάσεις τόσο δυνατά που το δεξί σου πόδι θα σπάσει και θα πετάξει κομμάτια με τόση ορμή που θα τραυματίσουν το πιο κοντινό σου άτομο.

Ξεκίνα να στέλνεις τώρα. Δεν διάβασες; Εγώ για να ξεμπερδεύω μια και καλή το έκανα post
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

27/6/05 12:55 Blogger Damsel in Stress said...

Εκεί που κόλλησα εγώ είναι σε τι γλώσσα έκανε το γύρο του κόσμου η μαλακία ...

Αλλα εγώ είμαι και περίεργη και όλο σε χαζές λεπτομέρειες αναλίσκομαι.    



27/6/05 15:18 Blogger Harry said...

Και καλά, άστη να πάει τη γλώσσα... Τον Άγιο Νεκτάριο που τον βάζεις; Έχουνε και στο Τόκυο Άγιο Νεκτάριο;

Τέσσερις μέρες που δεν το είχα στείλει πάντως, μου καήκανε καμιά 10αριά οικιακές συσκευές.    



25/10/05 17:02 Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε,μάγκες,πάτε καλα; Θέλει ο Αγιος Νεκτάριος διερμηνέα: Αφου μαζι με την ευλογια στελνει και το Systran. Κι εσυ ρε Χαρρυ, στο Τόκυο κόλλησες; Από εποχής Χριστόδουλου και μετα,οι Αγιοι κανουν roaming...
Αντε,και δε θελω άλλες ασέβειες!    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker