<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Going Underground

"You'll see kidney machines replaced by rockets and guns
And the public wants what the public gets
But I don't get what this society wants
I'm going underground, (going underground)"


Paul Weller - Going Underground

"Είμαστε όλοι Λονδρέζοι", "αυτό ψήφισαν, αυτό παίρνουν", "Παρά τρίχα τη γλύτωσα! αν δεν τύχαινε να είμαι στη Ζιμπάμπουε θα ήμουν κι εγώ εκεί", "κι εγώ! πριν 47 χρόνια είχα κατουρήσει σε μια τουαλέτα στο μαγαζάκι εκεί δίπλα στο King's Cross"

Ίσως να είμαι σε μία από αυτές τις μέρες που δεν συγχωρώ (και είμαι ασυγχώρητος) αλλά κοντεύω να βαρέσω κόκκινο με αυτά που ακούω.

Μαλακίες. Και πάνω απ' όλα τα περί συμπόνοιας.

Τα περί "καλά να πάθουν" επίσης. Χαιρέκακα και κομπλεξικά. Η λογική του αυτό ψηφίσανε και υποστηρίζουν άρα πρέπει να δεχθούν τις συνέπειες μπάζει από παντού. Ακόμα κι αν προσπαθήσω πολύ να την ακολουθήσω, στην τελική ούτε ο ιρλανδός, ούτε ο έλληνας, ούτε οι κύπριοι είχαν καμία σχέση με αυτό.

Για τα γιούρια είναι και τα περί ενίσχυσης του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Αν σε μουντζώνει το συκώτι σου, ότι και να πάρεις, θα σε μουντζώνει μέχρι να κόψεις τις τεκίλες.

Εν ολίγοις, κανείς δεν χαίρεται με τον θάνατο τυχαίων πολιτών, κανείς δεν επιδοκιμάζει καμίας μορφής τρομοκρατία. Από την άλλη, αφού λοιπόν δεν χαίρεσαι τι κάνεις; Θα πάρει ο Γιάννης τ' όπλο του και θα βγει να φάει τους κακούς ισλαμιστές; Μασέλα αντί οδόντος; Μήπως είσαι Τεξανός και σε λένε Γιώργο; Είπαμε... Καμίας μορφής τρομοκρατία.

Όπλο ενάντια στην τρομοκρατία δεν είναι τα τανκ σου, αυτά είναι το αίτιο. Είναι δράση απέναντι στην αντίδραση που εσύ προκάλεσες. Ούτε η συμπόνοια σου θα αλλάξει τίποτα. Αλλά βέβαια, μετά σκοντάφτουμε στο επιχείρημα "εγώ από μόνος μου τι να κάνω;". Τίποτα. Κάτσε να δεις Alter.

Δεν συνεχίζω άλλο. Διάβασε τον J95 εδώ και εδώ (που δίνει ρέστα) και τον Talo για την συνέχεια.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

10/7/05 20:14 Blogger Xan said...

im definitely going to learn greek, man. I promise....fucking hell!!    



10/7/05 21:31 Blogger Harry said...

Sorry Sandrini:) I promiss I will update my english blog more often:D    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker