<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Πεολειχίας υπεράσπιση

Οι πιο άτυχοι από εσάς θα είδατε πριν από κανα-δυό βδομάδες αυτή την είδηση στο in.gr με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Το στοματικό σεξ ίσως αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του φάρυγγα". Επειδή όλοι ξέρουμε ότι η παγκόσμια συνωμοσία για την ενοχοποίηση της πίπας είναι καταδικασμένη να αποτύχει, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν καθόλου.

Παρ' όλα αυτά η συγκεκριμένη ιστορία έχει βρει το δρόμο της προς το αφιλόξενο inbox μου πάνω από μια φορές και βρίσκομαι στο σημείο, που αισθάνομαι ότι μιλώντας για όλους, είναι χρέος μου να βάλω ένα τέλος σ' αυτή την παρωδία!

Σε μια κίνηση αυτοκτονίας το θηλυκό γένος πάει να καταστρέψει το μεγαλύτερο μπαλαντέρ του, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το λειτουργικότερο πασπαρτού στην ιστορία της ανθρωπότητας: Την πίπα. Δεν είμαι διατεθειμένος να το επιτρέψω αυτό, εντελώς αλτρουιστικά και από αγάπη για το "αδύναμο" φύλο. Και για να το ξεκαθαρίσουμε εξ'αρχής: Η πεολειχία είναι ένα αυθεντικά και ολοκληρωτικά καλό πράγμα. Αν ας πούμε όλα τα πράγματα ήταν σαν την πεολειχία τότε για παράδειγμα δεν θα υπήρχε το fuzzy logic.

Ας δούμε όμως ποιος έχει γράψει αυτή την ανακρίβεια. Το in.gr παραθέτει σπάνια link σχετικό με την είδηση που παρουσιάζει αλλά αυτή η φορά ήταν μία απο αυτές. Το original λοιπόν άρθρο, μπορεί να βρεθεί εδώ δημοσιευμένο στο The New England Journal of Medicine. Καταρχήν το αντικείμενο του άρθρου δεν είναι ο συσχετισμός του καρκίνου με αυτή τη μορφή τέχνης (την πίπα ντε), πράγμα το οποίο φαίνεται και από τον τίτλο του: "Case–Control Study of Human Papillomavirus and Oropharyngeal Cancer". Απ'ότι φαίνεται, η συνωμοσία βρίσκεται ακριβώς στο γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται ως πρωτεύον σκοπός αλλά ως δευτερεύον πόρισμα και καλά σαν ειλικρινές, ακαδημαϊκό συμπέρασμα!

Ας δούμε όμως ποιοι έχουν γράψει το άρθρο: 8 ερευνητές εκ των οποίων οι 4 είναι γυναίκες. Οι δύο πρώτοι ερευνητές στην δημοσίευση είναι γυναίκες και όσοι ξέρετε από ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις (αλλά και γενικότερα δημοσιεύσεις) γνωρίζετε ότι όσο πιο "μπροστά" είναι το όνομα ενός ερευνητή, τόσο περισσότερο δική του είναι αυτή η δουλειά.

Επικεφαλής της έρευνας η Gypsyamber D'Souza η οποία στην φωτογραφία χαμογελάει αυτάρεσκα ως μέλος της παγκόσμιας συνομωσίας για την ενοχοποίηση της πίπας. Η Souza είναι λοιπόν ο εγκέφαλος και από την φωτογραφία είναι εμφανής η έλλειψη της απαραίτητης προοδευτικότητας που είναι προϋπόθεση για το στοματικό σεξ. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η δημοσίευση είναι προϊόν ενοχών και μια προσπάθεια αιτιολόγησης μιας αφύσικης συμπεριφοράς.

Δεύτερη σε σειρά ερευνήτρια η Aimee R. Kreimer στης οποίας την φωτογραφία δεν φαίνεται η ίδια έλλειψη. Ως σωστός συμπλεγματικός αρσενικός όμως, οφείλω να ισχυριστώ πως από την φωτογραφία είναι εμφανή τα σημάδια ομοφυλοφυλίας της ερευνήτριας, που η έλλειψη πέους την οδηγεί να θέλει να ευνουχίσει τους λοιπούς αρσενικούς (δεν το λέω εγώ, ο Φρόυντ!).

Τρίτος ερευνητής και πρώτος άντρας, ο Raphael Viscidi για τον οποίο δεν χρειάζονται σχόλια. Από την ηλικία του, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος ότι πεολειχίες ήταν να απολαύσει, τις απόλαυσε, οπότε με αδιαφορία πλέον, προσυπόγραψε αυτό το επικίνδυνο πόρισμα.

Με τους υπόλοιπους δεν θα ασχοληθώ μιας και είναι ξεκάθαρη η κατάσταση από τους τρείς πρώτους (και άρα σημαντικότερους).

I rest my case.-

ΥΓ: Εναλλακτικός τίτλος αυτού του ποστ: "Πεολειχία: αυτό το αποτελεσματικό πασπαρτού"

Ετικέτες

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

29/5/07 15:03 Blogger javapapo said...

λες αμα τις δω εκει τις κυριες να μην τις ρωτήσω..'και να σου πω κοπελιά...πίπες κάνεις';

Θα ήθελα να καταθέσω το respect μου γι'αυτό το post!    



29/5/07 15:15 Blogger Harry said...

'και να σου πω κοπελιά...πίπες κάνεις';
Χαχαχαχα    



29/5/07 18:06 Blogger fevis said...

Εγώ πάλι, κάνω την διάιτα της πρωτείνης....    



29/5/07 18:22 Blogger Harry said...

Αυτό θα πει επικοινωνιακό/αλτρουιστικό αδυνάτισμα!    



30/5/07 12:03 Blogger Σικελια said...

Επισκέψου την σελίδα της Τάνια Ντερβό (υποψήφια στις εκλογές Ιουνίου στο Βέλγιο) http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm Με χαρά θα διαπιστώσεις ότι εκλεκτά μέλη του γυναικείου πληθυσμού αναγνωρίζουν την αξία του... πεοθηλασμού ;)    



30/5/07 14:23 Anonymous Ανώνυμος said...

Swsta! Ksexasa na sou anaferw to parapanw link gia tin Derveaux.. I alitheia einai oti prolavaineis akoma to fill-in the form!! (mou aresoun ta logistics pou exei upologisei ..akou ekei!) Pou ksereis? Mporei na eisai kai esu apo tous 40,000 "tuxerous"! An kai exei paliwsei ligaki kai isws den prolaveis.. xexe
Btw: mono auto to thema den eixame dei sto blog sou.. :P    



30/5/07 14:40 Blogger Harry said...

Τον καρκίνο τον έχει σίγουρο δηλαδή η δεσποινίς...    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker