<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Θα σας γονιμοποιήσομεν

Το έθνος, το υπερήφανο έθνος, το υπερυψωμένον έθνος, η πατρίς, δεν θα επιτρέψει σε αυτούς τους αναίσχυντους, τους γιεγιέδες, τους κακούς, να σπηλώνουν αβίαστα τα εθνικά μας σύμβολα. Δεν θα επιτραπεί στους ασεβής να καταχραστούν την custom ελευθερία του λόγου(TM)[1] και να χρησιμοποιούν τα κασσετοφωνάκια τους κατά βούληση. Μας μαράθηκε ο βασιλικός και δάκρυσε ο σκύλος του Κοστέτσου. Τα ενοχλητικά κασσετοφωνάκια θα κυνηγηθούν, θα εντοπιστούν και θα λουστούν τας συνέπειας όπως αρμόζει κατά το δοκούν! Σογκούν σπαθιά που κόβουν κουτάκια μπύρας, θα τροχίσουν τις λεπίδες τους στους λαιμούς των ασεβών! Είμεθα έθνος ανάδελφον, ανήκουστον και αναξίμανδρον και οφείλομεν να διασφαλήσομεν τα κεκτημένα των εξωγήινων προγόνων μας. Δεν είναι τυχαίο που τέτοιες προσπάθειες πρόκλησης αστάθειας έρχονται σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που χαράσεται η πορεία για την επόμενη νίκη στην Eurovision.

Κατά τα άλλα προοδεύομεν.


Θα σας γονιμοποιήσομεν,

Τ.Υ.Μ.[*]



[1] Customised στα συμφέροντα του Έθνους!
[*] Το Υπερφίαλο Μπανανιστάν

Ετικέτες , ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

4/6/07 14:15 Blogger ttsok said...

Η Ελλάδα στον γύψο, επί της χειρουργικής κλίνης παραμένει, 30 χρόνια μετά...    



12/6/07 00:08 Blogger φακίρης said...

απλώς ένα σχολιάκι για να δώσω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και να προτρέψω για περισσότερο nagging (the tag) μπας και δούμε νοοτροπιακή προκοπή.
κιπ ιτ απ :]    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker