<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Internet στο Ελ. Βενιζέλος

Στο καλύτερο αεροδρόμιο της ευρώπης, το πολυδιαφημισμένο wireless internet που πριν κανα δυο χρόνια είχαμε βάλει και χαρήκαμε λειτουργεί άψογα. Μια μικρή διευκρίνιση μόνο: Σε ένα ασύρματο δίκτυο επι πληρωμή σε δημόσιο χώρο (όπως αυτό του αεροδρομίου) συνδέεσαι κατευθείαν και στην πρώτη σελίδα που θα προσπαθήσεις να μπεις σε περνάει από μια εισαγωγική σελίδα που είτε βάζεις τον κωδικό σου είτε αγοράζεις χρόνο πρόσβασης. Στην υλοποίηση του αεροδρομίου προφανώς δεν έφτασε το budget για να φτιάξουμε σελίδα που θα επιτρέπει την αγορά χρόνου online... Αν θέλει κάποιος λοιπόν να συνδεθεί πρέπει να πάει σε κάποιο μαγαζί από αυτή τη λίστα για να αγοράσει κάρτα!!! Αν δηλαδή είναι βράδυ και είναι κλειστά τα μαγαζιά δεν μπορείς.

Το θέμα είναι ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες οι κάρτες σε όλα τα μαγαζιά από τη λίστα έχουν εξαντληθεί και δεν έχουν ανανεωθεί με αποτέλεσμα το δίκτυο να υπάρχει αλλά η πρόσβαση να ... μην είναι προσβάσιμη.


To login page για ασύρματη πρόσβαση στο internet στο Ελ. Βενιζέλος

Το ποστ αυτό το γράφω από το δίκτυο της αγγλικής BT (BTOpenZone) που ευτυχώς υπάρχει σε ένα σημείο του αεροδρομίου (στο κέντρο δίπλα από τις εισόδους Α30-39 για όποιον τυχερό θελήσει να συνδεθεί μέχρι να ... έρθουν κάρτες). Προφανώς κάπου εδώ κοντά θα είναι κάποια αίθουσα της British Airways. Φυσικά κανένας υπάλληλος εδώ δεν ήξερε για αυτό το δίκτυο.

ΥΓ: Να σημειωθεί επίσης ότι πρίζες υπάρχουν μόνο στον Γρηγόρη (μικρογεύματα) και σε κανα 2 άλλα πολύ χρήσιμα σημεία όπως δίπλα στις τουαλέτες όπου δεν υπάρχουν καθίσματα.
Quiz: Βρες την πρίζα στην φωτογραφία

Ετικέτες , ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker