<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

Blogs και press-gr

Τους προηγούμενους μήνες είχα χάσει τελείως την επαφή με την ελληνική επικαιρότητα και -σε μικρότερο βαθμό- ακόμα και με την ελληνική μπλογκόσφαιρα. Από το καινούριο θέμα με τα μπλόγκςςς (με βαριά ελληνική προφορά - σαν να πετάς τούβλο) που συζητιέται τις τελευταίες μέρες, έχουν βγει απίστευτα τέρατα... Φράσεις όπως οι "εκβιαστές του διαδυκτίου" βγάζουν μάτια στα δελτία, ένα εκ των οποίων είδα μέσω ίντερνετ σήμερα μετά από αρκετούς μήνες. Πέρα από τον απίστευτο χαβαλέ που έχει οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση σήμερα, πραγματικά έχω μείνει άφωνος με την τραγικού επιπέδου παραπληροφόρηση από μικρούς και μεγάλους "δημοσιογράφους". Ακόμα πιο απογοητευτικός ο υφυπουργός Ναυτιλίας (που δεν συγκράτησα το όνομά του) του οποίου η ενημέρωση για το θέμα θα έπρεπε να είναι ανάλογη της θέσης του.

Δεν έχω άποψη για τα περι εκβιασμών μιας και μόλις ανακάλυψα το θέμα (ούτε και με απασχολούν για να είμαι ειλικρινής), έχω όμως για τις απίστευτες ανακρίβειες και τις τραγικές γενικεύσεις που άκουσα σήμερα. Σε τελική ανάλυση τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει για Siemens, Μακεδονικό και πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις αλλά εν τέλει με DVD και "άι πι αντρέσιας" τη βρίσκουμε. Μια χαρά.

Μένει να προσέξουμε πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί όλο αυτό εν όψη του καινούριου νόμου για "την διαχείριση του internet".

ΥΓ: Σε ένα θετικό σημείωμα παρατήρησα ότι έχει πλεόν κατοχυρωθεί ο όρος "ιστολόγιο" που αν θυμάμαι καλά είχε εφεύρει ο Μιχάλης στο ομώνυμο μπλογκ.

Ετικέτες , , ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker