<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

"Έβαλες τρίποντο μαμά!"

Και μπαίνουμε πάλι στο ίδιο τριπάκι... Οι μεν πανηγυρίζουν, οι δε κράζουν τους χαζοχαρούμενα πανηγυρίζοντες. Και οι μεν και οι δε, έχουν ένα δίκιο. Παρότι προσωπικά τείνω περισσότερο προς τους δε, φυσικά και χάρηκα που είμαστε πρωταθλητές ευρώπης! Ανέκαθεν μπασκετικός τύπος, ακόμα θυμάμαι εκείνη την απίστευτη κωλοτούμπα που είχα -κατά λάθος- κάνει στον αέρα πριν προσγειωθώ με το κεφάλι κάτω, στον τελικό του '87 με τον Καμπούρη που του μύριζε τιρινίνι[*]. Τότε μόλις είχα ξεκινήσει το δημοτικό, και αυτή ήταν η αρχή της ένδοξα αποτυχημένης καριέρας μου στα, πάντα χωρίς δυχτάκι, γήπεδα της αθήνας.

Η τότε εναέρια εμπειρία μου, δεν επαναλήφθηκε εχθές βέβαια, αφενός γιατί είχε γίνει κατά λάθος (σκόνταψα σκαρφαλώνοντας σε μια πολυθρόνα) και αφετέρου γιατί στο φοιτητικό δωματιό μου δεν έχω πολυθρόνες.

Ο χαζοχαρούμενος πανηγυρισμός όμως, ο οποίος σε συμφωνία με το καινούριο τρεντ στην Ελλάδα, μερικές φορές περιέχει και εθνικιστικές τάσεις, είναι τραγικός. Ο μέσος ούνος -γνωστό είδος Έλληνα, ο ίδιος που κατέβηκε στην Ομόνοια με τη σημαία παραμάσχαλα για να πανηγυρίσει το θρίαμβο της Euroβίζιον-, είναι πιθανόν να μην είδε καν τον αγώνα ή μέχρι πριν μια βδομάδα να χρησιμοποιούσε ατάκες του τύπου "ό,τι παίζεται με το χέρι είναι μαλακία". Και παρότι δεν έχει άρτο, εξακολουθεί να κρέμεται από τα θεάματα. Ωραία το έθεσε ο Άγγελος στο Introspection.

Και μην αρχίσουμε πάλι τα περί μιζέριας. Στην τελική πιο μίζερη εικόνα από τον ούνο (euroβίζιον edition), που εμφανέστατα εκτονώνει απωθημένα, δεν μπορώ να φανταστώ.

[*] Από το γνωστό ανέκδοτο. Παρεπιμπτόντως, σε κάποιο blog το είδα γραμμένο ως τιρινίνη. Από πότε το τιρινίνι είναι θηλυκό; Το τιρινίνι σαφέστατα γράφεται με ι (και είναι ο ρυθμός από το Final Countdown: τιρινίιιινι τιρινινινίιιιιι)

ΥΓ1: Ψάχνοντας να βρω την είδηση στο BBC, έπρεπε να ψάξω 7 υποκατηγορίες κάτω... Είπαμε το μπάσκετ εδώ στην αγγλία είναι σαν το μπάντμινγτον στην ελλάδα...

ΥΓ2: Δωράκι 2 βίντεο (δεν ξέρω για πόσο θα ισχύουν τα link):
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

26/9/05 21:34 Blogger Unknown said...

εγώ το γνωστό με το "τιρινινι" δεν το ήξέρα ,και γέλασα πάρα πολύ καλό    



27/9/05 10:35 Blogger KiTaSuMbA said...

Ωραίος ο τυπάκος στο πρώτο video, heh! 100 φορές να προσπαθήσεις δεν γίνεται τέτοιο πράγμα, αλλά άμα «σε θέλει»...    



27/9/05 15:59 Anonymous Ανώνυμος said...

Με παίκτες σαν τον Θοδωρή Παπαλουκά είναι αδύνατον να μην κάτσεις να δεις τον αγώνα και με τη λήξη να αναρωτιέσαι γιατί ανατρίχιασες:

α) λόγω της κατάκτησης δεύτερου ευρωπαϊκού κυπέλλου? ή β) λόγω του αγοριού απέναντι? (εκείνο με το -4- ντε!)

"Θοδωρή είσαι τρέλα με την άσπρη τη φανέλα"

(δείξετε επιείκεια στο παιδικό μου ξέσπασμα) :-D    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker