<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12898590\x26blogName\x3d%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://harryjar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://harryjar.blogspot.com/\x26vt\x3d6767149568646578330', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στερεοφωνικά και μαρμελάδες

Ρε... μήπως πέθανε ο γκαγκάριν;

στην τύχη (#2)

Τελική ευθεία για το πτυχίο φέτος. Με πτυχιακή σε emacs lisp και άλλα σουρεάλ...

Αν το καυλί γράφεται με "υ", η κάβλα γιατί γράφεται με "β";

Laptop $100 από το MIT με linux και η micro$oft απαντά με windows xp starter edition με maximum 3 εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα...

Einstein ή Wilhelm Reich;

Όταν πέρσι, μου είπαν ότι μαχαιρωσαν στο κεφάλι (!!!) κάποιον σε ένα club εδώ στο Birmingham, σκέφτηκα ότι αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Έκανα λάθος.

Το face off δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι κοινωνική.



Θα σε χορέψω στο... κελί. Ο big brother του Birmingham έχει χιούμορ...

Ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας είναι μια αυτονόητη εξέλιξη σε μια δημοκρατική χώρα. Ή απλώς ένα σχέδιο σατανιστών/ειδολολατρών που θέλουν να στερήσουν, μεταξύ άλλων, την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου από τους ορθόδοξους -μόνο- ιερείς.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

7/10/05 04:46 Blogger javapapo said...

The black county..τα μαχαιρώματα και οι δολοφονίες δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ξενίζουν εκεί πέρα..λίγο πιο δίπλα στο Wolverhampton πριν χρόνια άκουσα εξ-επαφης πυροβολισμό έξω απο τα εστίες..είδα το επόμενο πρωί για πρώτη φορα στην ζωη μου ζωγραφισμένο περίγραμα ανθρώπου στο έδαφος με κιμωλία..Νομιζα και εγώ μονο στις ταινιες γίνεται αυτό!

και άλλα πολλά! μαυρίλαααααα μαυρίλαααααα

καλη επιτυχία με τα ακαδημαικά!    



8/10/05 22:54 Blogger Harry said...

Δεν θέλω να γίνομαι και υπερβολικός. Δεν είναι όπως είναι στην γειτονιά μου στην Αθήνα αλλά δεν είναι και Βαγδάτη. Απλώς μου έκανε εντύπωση η είδηση που έχω κάνει link με τον τύπο που την είδε... σαμουράι...    



12/10/05 02:18 Blogger mo5hp3t3r said...

don't worry και στην Ελλάδα τα ίδια γίνονται. Κάπου έχω σε βιντεάκι συνέντευξη του Νι-Βο (κατα κόσμον Νίκο Βουρλιώτη) όπου περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πως ήταν τα παιδικά του χρόνια στον Κορυδαλλό (την περιοχή, όχι το ίδρυμα). Μεταξύ άλλων αναφέρει οτι σκοτωνόντουσαν παιδιά 17 χρονών με τα γκάνια στη μέση του δρόμου από συμμορίες.
Όπως με διαβεβαίωσε αργότερα ένας γνωστός μου ράπερ, ο ΝιΒο είναι μαλάκας και αυτά που λέει είναι όλα μούφες. Στη συνέχεια μου είπε οτι στ'αλήθεια αυτά δεν συμβαίνουν στον Κορυδαλλό αλλά στου Ζωγράφου.
Βγάλε άκρη...    



» Δημοσίευση σχολίου


eXTReMe Tracker